Extra tip: Voor onderstaande tekst adviseren wij ook te schakelen tussen onze Nederlandstalige en Engelstalige beschrijvingen!

Net als ExportZpeed.com (USA) de Amerikaanse fabrikant en leverancier (Wholesales) ondersteund, ondersteund YouAre (EU/NL) juist de consument, onze ambassadeur, ...etc.


Beste ouders en/of fanatiek skater (…als sprekend voorbeeld),

Als ondernemer en vader van Wesley en Ryan Bresser (…plus hun eigen websites als ambassadeurs van het eerste uur: wesleyb.nl en ryanb.nl), presenteer ik dit bericht op verzoek van uw zoon/dochter.

Advies is dan vooral ook die stukken door te nemen die ook echt aanspreken en andere passages gerust eenmaal tot u te nemen.

 

Jij wil dan ook graag meer weten, of úw zoon/dochter heeft ons dan ook gevraagd de deelname aan onze zogenoemde en absolute “unieke friend-chise” formule te motiveren.

Let verder dan zeker ook op de eigenheid en authenticiteit welke ook tot uiting komt in de decks uit de bijlage (als eerste voorbeeld: "Voorverkoop", zoals weergegeven op de Home-pagina van http://www.wesleyb.nl ) die wij voeren; net zoals de overige decks zoals beschreven op: http://www.wesleyb.nl/skateboard-decks/popwar onder andere, welke op hun beurt weer van eigenaar zal veranderen zodra een YouAre retailspecialist, ambassadeur of consument deze heeft gekocht en daar dus hun eigen bestemming voor zal gaan vinden met onze hulp! 

<Zie bijlage: Extra_voorraad_magazijn.PDF>, voor laatste aankopen uit Amerika bestemd voor onze community binnen de scene van skaters in Nederland en de EU in verdere voorbereiding).

 

Om dan ook direct iets recht te zetten: Verder is onze ondersteuning niet te verwarren met een doorsnee ‘franchise organisatie’, waarbij de rechten van de deelnemer als die van uw zoon/dochter en/of ouders beperkt zou blijven tot strikte voorwaarden voor deelname en/of ENKEL de afname zoals door ons voorgeschreven. NIET dus! Wij willen juist een vrij toegankelijk initiatief vormen waarbij iedereen zijn of haar eigen rol kan innemen binnen de kaders van ons gedachtegoed. Een vernieuwend concept met extra veel voordelen welke voor iedere individuele deelnemer stijgt naarmate de betrokkenheid groeit.

 

Korte vergelijking en uitstapje op ons gedachtegoed: Ik heb een stevige achtergrond in- en kennis van “het internet” met haar onbegrensde mogelijkheden voor communicatie in al haar facetten PLUS veel praktijkervaring als marketeer voor het realiseren van dergelijke projecten. Mijn rol is die dan ook van: http://www.marketingfacts.nl/berichten/wil-de-echte-barbapapa-marketeer-opstaan, zoals op een ludieke wijze beschreven door Jan Willem Alphenaar (Spreker, trainer, columnist en blogger over Branding, Online PR, Marketing, Ondernemen, Social Media, co-creatie en Crowdsourcing). Een echte held, aanjager, verbinder en verbeteraar in onze ogen!  

…en een goed voorbeeld doet goed volgen. 

Precies die ‘drive’ welke jij (of uw zoon/dochter) dus ook nastreeft.

 

 

Zo omarmen wij onze eigen ontwikkelingen, welke eveneens 100% in eigen beheer wordt neergezet. Net als die gebaseerd op “Open Source” toepassingen en/of voor het bevorderen van projecten met een open inhoud volgens het zogenoemde Creative Commons (CC) model!

Dat wil zeggen dat iedereen zo zijn of haar bijdrage kan leveren door het maken van vette skate films (YouTube); een simpele foto kan delen via FB en overige social media, zijn status deelt via Twitter, etc. …Maar NU dan ook ondersteund vanuit jouw eigen landingspagina, met YouAre als ultieme sponsor! Net zo cool, vet of juist rustig als jij maar wil: Of het nu alleen maar een blog is, je eigen website of uiteindelijk toch een web-shop van de toekomst (gedeelde visie).

 

Wij ondersteunen onze ambassadeurs (als aanstormend specialisten) door dik en dun voor hun betrokkenheid en het bekennen van kleur op het gebied van marketing, sales, automatisering, administratie en operationele aangelegenheden. Met de enkele kanttekening dat ook wij kosten overleggen aan enkel de doorontwikkelde retailspecialist indien aanspraak op onze betrokkenheid ook zeer arbeidsintensief wordt, maar met het gegeven dat alle zaken voor ieder individu ook zijn of haar eigendom is (...dan veelal ook sprekend over specifieke maatwerk trajecten t.o.v. de keuze uit wereldwijde standaarden versus het voorbeeld voor een uniek webdesign). Ambassadeurs behoeven dan ook veelal veel minder aandacht en kunnen kiezen uit heel veel vrij toegankelijk tools (zelfs meerdere Content Management Systemen). Ambassadeurs zijn verder dan misschien niet KvK geregistreerd en sparen weer punten om hun eigen (hobby) sport te bekostigen, of kunnen simpelweg ook direct goedkoper inkopen maar genieten dan weer wel aanzien door hun opgevijzelde imago welke wij maar wat graag een boost willen geven!

 

VOORWAARDEN – Laatste en enige echte voorwaarde is misschien wel dat een specifiek product ook je eigendom moet zijn wil je hier ook op overige media als het publieke marktplaats, het YouAre.nl marktplein, via gedrukte media, etc. reclame voor maken. Uiteraard zijn social media kanalen en de eigen blog, website en/of webshop in eigen beheer (geheel in eigen beheer vanuit het Content Management Systeem) dus vrij om zelf aan te vullen en te beschrijven. Het is immers jouw eigendom. Wij waken ervoor dat de kwaliteit wordt behouden.

 

Hoe? De retailspecialisten (en ambassadeurs) van de YouAre en USPS.nl 'shopping & shipping' combinatie vertegenwoordigen dan ook een breed assortiment Amerikaanse producten met bijpassende accessoires en/of de dienstverlening om dit te faciliteren (en anders wel de bezorging bij u thuis mogelijk te maken). Door het geven van ondersteuning en trainingen zorgen wij ervoor dat jij en/of in samen werking met u van onze USPS.nl 'shopping & shipping' combinatie dealers kwaliteit en een uitstekende service kunt verwachten.  

'De YouAre PLUS USPS.nl shopping & shipping combinatie kunt u dan ook zien als een keurmerk voor kwaliteit en service voor Amerikaanse producten in de Nederlandse en Europese consumentenbranche!!!' …lees meer hierover op de webpagina: http://www.usps.nl/over-uw/groei/pad 

 

…EN JIJ (UW ZOON/DOCHTER) DAN – Zoals wij het allemaal dan ook bekijken en zien heb jij (of heeft uw zoon/dochter) duidelijke “ambitie” voor de eigen ervaring met- en invulling van ondernemerschap en ben jij (is hij/zij) in de eerste plaats een fanatiek skater (bijvoorbeeld)!

Wij bouwen vanuit het initiatief van, Voor en DOOR skaters o.a. naast een fantastisch imago (ONLINE), verder ook aan het ondernemende karakter van iedereen die bij wijze van spreken "een merk" wil zijn. Zie verder ook onze eerste beschrijvingen online: http://www.JijBentEenMerk.nl, waarbij je echt GEEN top prof. hoeft te zijn om een eigen shop te vertegenwoordigen als ambassadeur of zelf hoeft te hebben! “Via drop-shipment”, zorgen wij dat alles op bestemming aankomt! Dit alles ondersteund vanuit een nieuw platform: YouAre een haar aanverwante webpagina’s! Let wel: Mits de deelnemer (aspirant ambassadeur met doorgroeimogelijkheden naar retailspecialist) dan ook de duidelijke interesse heeft hier samen aan te werken en onderdeel uit te maken van vernieuwende marketinginitiatieven (…lees hier: gezamenlijke ideeën ook echt deelt). 

 

Hoewel: De doorsnee skater wil letterlijk en figuurlijk "99 van de 100 keer" gewoon skaten! Voordelig inkopen via een zogenoemd  

winkelcollectief van wereldwijde top producten, luxe merken, mooiste materialen, is dan wel mooi meegenomen. Een gegeven waar we dan ook graag gebruik van maken door ons binnen de scene precies dat te leveren wat zij graag zouden willen.

 

Uitgangspunt is dan ook de volgende beleving waar wij ons zogenoemde en gezamenlijke imperium op bouwen: "Zo weten al heel wat consumenten dat online shoppen in de Verenigde Staten heel interessant is. Bekende merken zijn regelmatig veel goedkoper dan in Europa (zoals die ook van en Voor skaters). Daarnaast zijn online in de Verenigde Staten leuke goederen te koop die helemaal niet verkrijgbaar zijn in Europa. Waaronder de meest gewilde Skaters producten en onderdelen voor het samenstellen van ‘je eigen custom buildt complete’ onder andere! Bovendien profiteert u als ouders van uw jong talent zo van de lage koers van de US dollar. Met het verdere gegeven dat heel veel online winkels in de Verenigde Staten helaas niet bezorgen in Europa. Wij zorgen ervoor dat de door u via internet bestelde goederen bij u thuis worden bezorgd (of dus bij overige klanten)".

Houdt het hier bij op? Zeker niet. Wij zullen ook zelf enkele basisproducten gaan (laten) fabriceren onder het (beeld)merk van YouAre en hebben alvast de eerste ONLINE skateshop's geopend in Nederland, met de wens voor iedereen een sleutel positie te creëren.

 

 

Verder dan ook niet verassend dat er ambassadeurs zijn die best een blog willen en/of (verkapte) mond op mond tot aan ONLINE reclame willen maken voor iets wat we allemaal gemeenschappelijk hebben: De passie voor skaten, top producten, etc.!

 

Laatste tips: Naast bovengenoemde rol als Barbapapamarketeer voor onze bijdrage hebben wij ook een duidelijke missie en visie, zoals o.a. beschreven op onze dochterinitiatieven om dit alles te realiseren: http://www.usps.nl/visie. En wij? Loslaten is evolutie, en dat is veranderen. Door los te laten stel je jezelf in staat om verder te groeien!

 

Het is dan ook aan ons samen om de contactvonk over te laten springen…

De contactvonk – Natuurlijk is de techniek alleen niet zaligmakend. Er wordt ruimschoots stilgestaan bij de doelgroep zelf, uw klanten, relaties of andere populatie. Hoe bij hen de contactvonk te laten overslaan, hen te interesseren, inspireren en over te halen tot aankoop of het opnemen van de informatieve boodschap?

 

Hoe werkt dat in de individuele wereld van ervaren, beleven en smaak-maken?

Naast een groot aantal praktijkvoorbeelden (met het antwoord hoe ook andere ervaren reclamemakers en communicatiemensen dat voor elkaar kregen) beseffen wij ons dat elke organisatie uniek is. Waar het zwaartepunt bij uw deelname en/of organisatie ligt, weet u zelf als geen ander. Maar hoe u dat alles volwaardig “online” kunt aanpakken & invullen, vertellen wij u graag.

 

Zo ondersteunt de landingspagina YouAre.nl dan ook verder de interesse van iedere deelnemer, net als de familie van Barbapapa zelf:

• Barbamama: de vrouw van Barbapapa. Ze is zwart van kleur. Samen krijgen ze 7 kinderen die ieder een eigen kleur hebben:

• Barbabee is een gele jongen en houdt van dieren en kan ermee communiceren in zijn moedertaal.

• Barbalala is een groen meisje en houdt van muziek.

• Barbabientje is een oranje meisje en houdt van boeken en theater.

• Barbabob is een zwarte harige jongen en houdt van kunst.

• Barbabella is een paars meisje en houdt van schoonheid.

• Barbabenno is een blauwe jongen en houdt van wetenschap en techniek.

• Barbaborre is een rode jongen en houdt detective spelen, krachtsport en heldendom.

Vandaar dus ook veel kleuren in ons logo!

 

Natuurlijk kunnen en willen we nog veel meer toelichten maar bovenstaande en overige beschrijvingen zijn in grote lijnen toch echt wel dat waar wij voor staan!

Ik hoor dan ook graag of het allemaal ook echt aanspreekt, hoe u denkt dat de ondernemers geest en het imago van jou (uw zoon/dochter) goed tot zijn recht komt en hoe we te werk moeten gaan.

 

Met vriendelijke groet,

Patrick Bresser

ExportZpeed (USA), YouAre (EU/NL) en zaakvoerder: Zaterdag[.biz], ‘founder’ van USPS.nl 'shopping & shipping services'; slimmer-winkelen.nl & vintageZ.nl bestellingen vanuit USA naar NL/EU; importZ.nl aanvullende dienstverlening; ZwiePR.nl mediabureau; etc.

Teisterbandstraat 34
5331 CR Kerkdriel

M 06 461 366 81, Patrick
T 0418 63 93 10